Menu

Inlowlight

about-usSperam ca munca si pasiunea noastra sa va placa voua, cei pentru care o facem, iar daca doriti sa reveniti ori de cate ori postam ceva nou, aveti optiunea de a va abona la site, and we'll let you know :).

Mihnea Turcu si Andrei Nicolas Stefan

Inlowlight

Atunci cand ceva din launtrul tau se chinuie sa capete forma in lumea din afara, iar tu, nepriceput si confuz nu stii pe ce drum sa o iei ca sa-i dai grai, se intampla uneori ca destinul sa nu te lase singur… Asa s-a nascut LowLight!

Am inceput sa studiem fotografia mai mult (nu am ocolit nici scolile: RGB, Stare Photography, cursul de la sala Dalles…). Ne-am criticat, ne-am incurajat si am evoluat, am devenit o echipa. Ne-am aciuat pe langa cativa fotografi celebri si i-am insotit in workshopuri.

Am ales sa fim doi! De ce, cand puteam fiecare urma drumul propriu ? Ar fi foarte multe raspunsuri: pentru ca fotografia nu are un singur punct de vedere, pentru ca singur poti gresi si-ti poti pierde directia, pentru ca atunci cand un aparat se strica, ai nevoie imediat de un altul, pentru ca suntem diferiti, dar mai ales pentru ca vrem acelasi lucru: sa fotografiem viata!

 

Ne-am dori ca siteul sa fie o punte, intre noi si voi, in care noi sa va daruim munca noastra, iar voi sa ne rasplatiti cu impresiile voastre!
Nu ne-am putut alege un singur stil de fotografie, ni s-a parut marginitor, preferam sa le facem pe toate si sa invatam din ele, decat sa facem putin si bine si doar atat! Timpul, dar mai ales voi, ne veti arata daca gresim sau daca am ales bine!
Am inceput sa abordam si am gasit placerea de a fotografia inclusiv in fotografia comerciala: Petrom, Audi, Teatrul de Comedie, formatia Bere Gratis, Adrem Invest, fundatia EMMA…
Unele din fotografiile noastre au aparut expuse la: Salaun Holidays (Franta), Festivalul International de Fotografie (Sibiu), RBS Bank, Expozitii “Bucurestiul meu drag”, expozitia “Misterul din spatele povestii…Sultana Malul Rosu” (arheologie) sau pe cartile de credit Visa Electron.